Nuorten aluefoorumi Piparia ja poliitikkoja vol.4

Jo perinteeksi muodostunut Piparia ja poliitikkoja nuorten aluefoorumi vietetään jälleen torstaina 5.3.2015, teemana turvallisuus.

Ovet auki kello 16.00-21.00. Päättäjät on pyydetty paikalle kello 18.00-20.00.

Käymme keskustelua pyöreiden pöytien ääressä seuraavista teemoista; Kiva vapaa-aika, Kiusaaminen, häirintä ja rasismi, Kivat paikat kivoina (entäs ongelmapaikat?), Mihin asioihin kaupungin pitää panostaa ja Päihteet.

Nuoret pääsevät äänestämään mihin itse toivoisivat että rahoja jatkossa kohdennetaan sekä kertomaan omat mielipiteensä hyvinvointi-indikaattoreista, jotka ovat mm. elämä ja terveys, itsensä kehittäminen ja tulevaisuuden hallinta. Lisätietoja löytyy tästä.

Illan aikana esitetään ote Kansallisteatterin Reittejä Kontulaan hankkeen nuorten tekemästä esityksestä Elinpiirejä.

Tarjolla pientä purtavaa ja paljon asiaa!

Iltaan ovat lupautuneet mm. seuraavat päättäjät: Ville Jalovaara (SDP), Yrjö Hakanen (SKP), Dan Koivulaakso (Vas), Outi Alanko-Kahiluoto (Vihr), Risto Rautava (Kok), Riku Ahola (Vas), Sirkku Ingervo (Vihr), Karl-Mikael Grimm (Kesk), Teppo Säkkinen (Kesk), lisäksi apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen on paikalla. Vesalan ylä-astetta edustaa rehtori Juha Juvonen ja nuorisoasiainkeskuksesta ovat läsnä osastopäällikkö Mikko Vatka ja toiminnanjohtaja Irma Sippola. Helsingin turvallisuus ja valmiusyksiköstä on myös edustus.

Ilta toteutetaan yhteistyössä Kansallisteatterin Reittejä Kontulaan, Klaari Helsinki ja Aseman Lapset ry kanssa.

Tilaisuus on ilmainen ja päihteetön, kello 18.00 jälkeen yli 13-vuotiaille.

150209_piparia_ja_poliitikkoja_nuoret_netti

Lisätietoja:

Anki Herlin

Nuoriso-ohjaaja

anki.herlin(a)hel.fi

Puh: (09) 310 89 050 / 040 50 722 35

Kommentointi on suljettu