Kontulan ostarilla tapahtuu!

Ostari kuuluu kaikille -tapahtumasarja saa alkunsa, kun Luupissa vietetään Lapsen oikeuksien päivää perjantaina 20.11.! Seuraavana päivänä eli lauantaina on ostarilla lasten ja nuorten pitämät ravintolapäivän ravintolat sekä muuta ostarimeininkiä! Sunnuntaina seurakunnalla on ritarit ja prinsessat -perhetapahtuma ja maanantaina siivotaan ostaria yhdessä! Lue lisää tapahtumista ->

Perjantaina ja itseasiassa koko viikon ajan askartelemme Luupissa lapsihahmoja, joihin liitetään lasten oikeuksia.

Lauantaina on sitten tarkoitus viedä näitä hahmoja ympäri ostaria muistuttamaan lasten oikeuksista ja tuomaan näkyvyyttä ostarille! Paikan päällä on myös ravintolapäivää viettämässä kaksi nuorten ja lasten ravintolaa. Lisäksi muutakin ostarihäppeninkiä!

Sunnuntaina Mikaelin seurakunta järjestää ritarit ja prinsessat puuhapäivän. Messun jälkeen lounaaksi nakkikeittoa (vapaaehtoinen maksu) ja kirkkokahvit nenäpäiväkeräyksen hyväksi Puuhapäivässä kirkon yläkerrassa opettelemme hovitapoja, ritari- ja prinsessalinnaleikkejä, kruunu- ja päähineaskartelu, pehmomiekkailua. Voit pukeutua teemaan sopivasti. Osoite on Mikaelinkirkko, Emännänpolku 1.

ritari ja prinsessat perhetapahtuma

Maanantaina Green Bird siivoustapahtuma 23.11. klo 16.30-18.30. Mukana Aseman Lasten Walkers-bussi, jossa on talkoolaisille pientä tarjoilua. Osallistujille myös pienet yllätykset! Liikkeelle lähdetään Kontulatalon edustalta, josta saat roskapihdit, roskapussit sekä green bird -järjestön huomioliivit.

Japanista lähtöisin olevan puhtaamman kaupunkikulttuurin liike green bird on jalkautunut Helsinkiin vuonna 2014. Green bird team Helsinki järjestää syksyllä 2015 toistuvia siivoustapahtumia Kontulassa. Kutsumme kaikki alueen siisteydestä kiinnostuneet ottamaan osaa roskien keräämiseen 2 vk välein.

Kiitos vielä Aino Nevalaiselle hienosta logosta, joka siis valittiin julisteeseen!

Kontula_Omppu_by_Aino_Nevalainen

Tervetuloa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.