Mietteitä luonnon tärkeydestä

© Netta

 

 

Oodi sinulle, Isänmaa,

kun kannattelet meitä edelleen,

vaikka häpeät Suomineidolta silmät päästä,

kun ihmiset tukahduttavat tupakkansa työsi tulokseen.

 

– Mimosa

 

© Mimosa ja Netta

 

 

Tänään töihin tullessa paistoi vihdoin aurinko, joka sai meidät pohtimaan luonnon ja etenkin Suomen luonnon merkitystä. Yksi Suomen 100-vuotis hankkeista on edistää koko maan savuttomuutta. Nuorisotyö avartaa nuorten ajattelua, ja opettaa ajattelemaan muita ihmisiä ja tekojen vaikutusta esim. ympäristöön. Alemmassa kuvassa koitimme kuvata luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta. Luonto on kaunis sellaisenaan, eikä se tarvitse ihmisen aiheuttamaa väärinkäyttöä ja roskaamista. Jokaisen kannattaa opetella varaamaan aikaa luonnolle. Sen ihasteluun ja kauniina säilyttämiseen. Koettuasi stressiä on rentouttavaa kuljeksia puiden lomassa ja aistia luonnon rauha. Kun alkaa katsoa näkymää tarkemmin, huomaa että kaikella on oma tärkeä tehtävänsä ja ne muodostavat toimivan kokonaisuuden.

Huomenna tutustumme Kontulan skeittipuiston leiriin ja nautimme uudesta kesäpäivästä. ♥

 

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Mietteitä luonnon tärkeydestä

  1. Sam Luuppi sanoo:

    kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.