Vielä ehdit: KESÄKUNTOON!!!

 

Pohdimme miksi laihduttaminen ja fitness-jutut liitetään aina kesään. Kesä-vartalo ja ideaali-vartalo ovat hyvin suosittuja hakuja nuorten keskuudessa. Sosiaalisessa mediassa luodaan kuvaa siitä, että kesällä pitäisi olla laihempi kuin muina vuodenaikoina. Siitä on tullut omanlainen trendinsä.

Tulevaa postausta varten skrollattuamme netissä löysimme kesäkunto- treeniohjelman. Suklaata mussuttaessamme tajusimme, että terveys on sisällä ja ulkonäkö kuvastaa sitä. On outoa, että useat ihmiset vasta “joulun jälkeen” alkavat huolehtimaan vartalostaan.

Monessa median lähteessä toistetaan nuorten itsevarmuuden ja vartalon yhteyttä. On oikeasti tärkeä asia pitää omaa vartaloaan hyvänä!

Omiin vartaloihimme tutustuminen ja niiden hyväksyminen on ollut monimutkainen matka, mitä emme ehkä edes muista. On hyvä ymmärtää että paino, vartalo ja muoto ovat jokaisella yksilöllisiä. Ideaalinen muoto on vain illuusio. Terveyteen on kuitenkin hyvä pyrkiä.

Näiden aatteiden pohjalta tarjoamme teille kaikille, itseänne rakastaville ja tasa-arvosta välittäville, täydellisen kesäkunto ratkaisun! Paita, johon vartalon muodot on maalattuna. Olit sitten minkä näköinen tahansa, epävarma tai itsevarma, voit rokata kesäkuntoa joka päivä.

Klikkaa kuvasta niin näät sen isompana. 🙂 Ps. ohjeet kuvateksteissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.