Kesän odotukset VS. totuus

Kesän kuluessa tajuaa, että jotta saa ne “Bucket listin” unelmat toteutettua, pitäisi ehkä itsekin tehdä asialle jotain. Pohdimme tänään paljon nuorten kesän odotuksia ja kesän olettamuksia esimerkiksi säästä. Kuulemme usein:

“Suomessa on kamala kesä. Sataa KOKO ajan”.

“Mun on pakko ostaa kaikki uudet kesävaatteet! Kaikkia hienoja, koska tästä kesästä tulee LIT!”

Mutta usein asia meneekin näin:

Suomessa sataa paljon. Pitää oppia kuitenkin nauttimaan raikastavista kesä sateista, ja kun paistaa aurinko, pitää olla aamulla valmiina ulkona siitä nauttimassa, eikä nukkumassa iltapäivään. Jos sadekeleillä silti tylsistyy, on reilun viikon päästä tulossa sisätekemisohjeita.

Henkilökohtaisesti sanomme joka vuosi ennen kesän alkua, että nyt ostan koko vaatekaapin sisällön uusiksi, jotta näytän aina hyvältä kesällä. Kesken kesää huomaammekin jäätelöpurkki ja kaukosäädin kädessä, että olemme viikkoja putkeen pitäneet samaa ikivanhaa T-paitaa, pesemättä sitä lähes kertaakaan. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.