Part. 2 kesän odotuksia ja totuuksia

Kuulemme usein, että tänä kesänä biletetään niinkuin viimeistä päivää. Hakeudutaan “suosittujen” ihmisten seuraan, koska ajatellaan että niin syntyy ikimuistoinen kesä. On kuitenkin tärkeä muistaa, että täytyy muistaa tehdä vain itselle mukavia asioita, ja on myös juhlia tärkeämpää tekemistä. Epämukavat holtittomat juhlat eivät varmasti ole yhtä hauska ja tärkeä muisto, kuin parhaan ystävän kanssa jutustelu. Sipsit ja siirappinen romanttinen elokuva.

Murehtiminen siitä, että et tule koskaan löytämään ns. “kesäheilaa”, on turhaa, sillä ihastua ei voi pakottamalla. Ainoa teko mitä voit tehdä edistääksesi rakkauden löytämistä, on olla oma itsesi ja käydä ulkona usein. Sisällä mököttäminen ei paranna tilannetta yhtään, vaan yhtälailla voit istua ja nauttia kesäpäivästä ulkona lähipuistossa, ja samalla olla tavoiteltavana.

Kaikki kesäsuunnitelmat eivät aina toteudu, mutta aina tulee kesiä lisää. Kesällä on ihanaa saada olo mukavaksi kotona ja rentoutua. Voit suunnitella unelmalomasi lentoineen ja hotelleineen ja tehdä siitä posterin, sekä luvata itsellesi että toteutat sen joku kaunis päivä. Lomalla voit tutkia kotikulmasi tarkasti ja kokeilla käydä mahdollisimman monessa uudessa paikassa lähialueillasi. Viime vuoden kesäbloggaajat kertoivat hienosti Kontulan alueen mahdollisuuksista, joita voit käydä katsomassa munstadi sivulta #Kesäblogi2016!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.