mAveN MAksARtELu & LäxY XDDd

Hei! Olemme Vera ja Maiju, yläasteikäiset apuohjaajat.

Ohjasimme Kontulan kirjastolla läksy- sekä askartelukerhoa syksyn 2017 ajan. Sitä ennen kävimme viikonlopun ajan mittaisen Kontulan Nuorisotyöyksikön järjestämän apuohjaajakoulutuksen. Maanantai-iltapäivisin noin kello 16 siirsimme lisää pöytiä sekä tuoleja, ja keräsimme tarvittavat askartelutarvikkeet kerhopaikallemme.  Yleensä tässä vaiheessa osa lapsista oli jo innokkaina paikalla. Kerhoomme ei tarvinnut sitoutua, joten loput lapsista osallistuivat milloin itselle sopii.

Aluksi autoimme muutamia ala-aste ikäisiä läksyjen teossa. Osallistujia ei ollut riittävästi, joten uudistimme kerhotoimintaamme lisäämällä siihen askartelemista.

Aloitimme askartelemalla halloween-koristeita, kuten hämähäkkejä, haamuja ja kortteja. Siitä siirryimme upeiden lumihiutaleiden leikkaamiseen ja koristeluun. Asetimme ne nähtäväksi kirjaston lastenosastolle. Teimme joulun alla myös kartonkisia joulukoristeita: tonttuja, kortteja, joulukuusia ja piparkakkuja. Viimeisellä kerralla me ja lapset teimme hienoja käsi- ja kaulakoruja helmistä.

Iloisin terveisin Vera ja Maiju!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.