Kokkikerho käynnistyy!

Paljon odotettu kokkikerho palaa kuvioihin! Kokkikerhoon ilmoittautuminen on alkanut!

Kerho on 3. – 6. luokkalaisille torstaisin kello 15.30 – 17.30 ja kerhoa vetää apuohjaajamme Kowsar 🙂

Ensimmäinen ryhmä aloittaa ensi torstaina 1.2.2018. Ensimmäiseen ryhmään mahtuu 6 kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee kolmena torstaina. Ja ei huolta heti hiihtoloman jälkeisellä viikolla eli 1.3 käynnistyy toinen ryhmä, johon mahtuu uudet 6 kokkailijaa! Ilmoittautumaan siis!

Ilmoittautumislomakkeen saat nuorisotalolta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kokkaamisesta, innostus riittää! Kerho on ilmainen, mutta sinulla tulee olla nuorisotalon ilmainen jäsenkortti. Kerholaiset pääsevät itse myös vaikuttamaan siihen, mitä kerhossa kokkaillaan ja leivotaan.

Tule mukaan oppimaan uutta ja sukeltamaan makujen maailmaan 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.