Kesätyö

2018 Ansio-kurssi 

Kesäseteili

Kesätöihin 2018@kontula

Työhakemus ja CV

 

Kesätöitä kannattaa alkaa etsimään jo nyt!

Useasti kesätyöpaikkoja alkaa ilmestymään heti tammikuussa mutta suurin osa 16-17 vuotiaiden työpaikoista tulee hakuun maaliskuun aikana.

Kesätyöt on usein jaoteltu ikäryhmille sopiviksi. Osa tarjottavista kesätöistä on suunnattu tietyille ikäryhmille, mutta tästä huolimatta töitä on mahdollisuus saada jo 14 vuotiaana. Alla oleviin linkkeihin listaamme minkä ikäisille nuorille ne on suunnattu, tämä helpottaa etsimistä.

Töitä etsiessä kannattaa pitää silmät ja korvat auki, vinkkejä työpaikoista voi löytää melkein mistä vain! Ystävien, tuttujen ja sukulaisten kontakteja kannattaa hyödyntää, mitä enemmän tiedustelee ja kyselee sitä todennäköisempää on se että saat tietoosi ”jonkun jossain joka tarvitsisi kesätyöntekijää!”

Työpaikoille voi myös kävellä reippaasti sisään ja kysyä suoraan olisiko paikkaan mahdollista päästä kesätöihin.

Seuraa myös aktiivisesti sosiaalista mediaa, yritykset mainostavat kesätyöpaikoistaan ja erilaisista ”unelmien kesätyö” hankkeistaan usein juuri somessa.

 

Käy etsimässä kesätöitä vaikka täältä:

Helsingin Kapupungin omasta kesätyörekrystä joka tarjoaa töitä kesäisin 16-17-vuotiaille.

Helsingin kaupungin kesätyöhaku 2018 käynnistyy tammikuun puolivälissä viikolla 3 ja uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöhaku ja Siisti kesä! -hankkeen haku kaudella 2018 alkaa 5.3.2018 ja päättyy 19.3.2018 klo 16.

 

Siisti kesä! -hanke 16-20 vuotiaille  (Hakuaika 5.3.-19.3.2018). 

Siisti kesä! -hanke tarjoaa 16-20-vuotiaille nuorille kesätyöpaikan kaupungin puhtaanapidon parissa. Hankkeen työntekijät pitävät puistot, aukiot, kadunvarret sekä liikunta- ja uimapaikat siistinä. Siisti kesä! -hankkeen hakuaika kesätyökaudella 2018 alkaa 5.3.2018 ja päättyy 19.3.2018 klo 16:00.

Seuraa Hel-Rekryä  Facebookissa, niin pysyt kuulolla kesätyöhaun tärkeistä päivämääristä ja näet millaisia avoimia tehtäviä kaupungilla on tarjolla juuri nyt.

 

TE- Palvelut listoittavat koko suomen kesätyöpaikkoja. 

Näiltä sivuilta löytyy ehkä yksi kattavimmista rekrytointihauista. Ruksaa työpaikkojen hakukentästä ensimmäisenä kohta kesätyö ja valitse sen jälkeen vaikka alue jolla haluat työskennellä.

 

 

 

 

 

Kesäseteli on Helsingin yhdeksäsluokkalaisille suunnattu hanke hankkia kesätyötä.

Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin saavat vuonna 2017 kaikki Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset. Kesäsetelin arvo on 300 euroa, ja Helsingin kaupunki korvaa summan palkkakuluista työnantajalle.

 

 

 

Vastuullinen kesäduuni on kampanja, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

 

 

Kannattaa myös käydä tutustumassa Treamer-palveluun, joka mahdollistaa keikkaluonteisen työnteon esimerkikis koiran tai lapsenvahtina! https://www.treamer.com/

(Acknowledgment: The information here was copied from the Merirasti youth house homepage)