Kontula kokkaa -tapahtuma

Pe 29.9.2017 klo 13-20

Kontula kokkaa on Kontulan Nuorisotyöyksikön kampanja, joka aloitettiin Kontulan toimintakeskus Luupissa tammikuussa 2017. Ideana on tehdä ruokaa alueen nuorten kanssa Kontulan nuorisotalolla tutustuen samalla eri maiden ja maanosien ruokakulttuureihin.

Kontula kokkaa -tapahtuma pe 29.9.2017 klo 13-20 on osa LähiöFest -viikon ohjelmaa. Päivän teema on ruoka, mutta luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa Kontulan nuorten toimintakeskus Luuppissa; Ostostie 4.

Kontulan toimintakeskuksessa herkutellaan ilmaisella linssikeitolla ja takapihan grilliruoalla yhdessä partiolaisten kanssa! Etupihalla toimivat yhteistyökumppaneiden ja järjestöjen infopisteet minkä lisäksi ruokaa on myös myynnissä. Sisätiloissa toimii kahvila ja myös piste, jossa tehdään Henna-tatuointeja sekä askarellaan. Päivän kruunaa Aurinko ry:n tanssiesitys klo 18-19.

Etupihalla mm. Kontulan kirjasto, Kontulan kotihoito, Kontulan kuntokellari, Kontulan Lähiöasema, Kumpulan koulukasvitarha, Safe StadiYökorista ja alueen järjestöjä.

Tervetuloa!

Ohjelma

Tavoite

Juliste

Image result for facebook logo

Lähiöfest 2017

Kumppanit:

Aurinko ry, Hyli, Kontulan kirjasto, Kontulan kotihoito, Kontulan Lähiöasema, Kontulan D asema, Kontulan kuntokellariPartio ja Mellunkylän lapset, Kumpulan koulukasvitarhaSafe StadiYökoris, FunAction (K-pop).

Sponsorit:

Haluamme kiittää kaikkia sponsoreitamme:

HOK-ELANTO, K-Supermarket Kontumarket, Kolmen Kaverin Jäätelö …