MITÄ JENGI DUUNAA? – TAPAHTUMA ti 12.2 & ke 13.2

Ensi viikolla Kontulan nuorisotalo (ostostie 4) on täytetty mitä mielenkiintoisemmilla ammateilla! Luvassa on siis Mitä jengi duunaa? – Elävä Ammattikirjasto -tapahtuma tiistaina 12.2 klo 12 – 16 sekä keskiviikkona 13.2 klo 12 – 16.

Tapahtumaan on kutsuttu alueen koulujen yhdeksäsluokat, koska yhteishaku kolkuttelee jo ovella! Mutta myös SINÄ olet tervetullut tutustumaan erilaisiin ammatteihin ja aloihin! Tapahtumasta voi löytyä ideoita ja ajatuksia omaan tulevaisuutta varten. Mukana tapahtumassa on mm. poliisi, nuorisotyöntekijä, lähihoitaja, sairaanhoitaja, hieroja, matkailuvirkailija, teatteriohjaaja, yrittäjiä, ja monta muuta mielenkiintoista “elävää kirjaa”.

Tapahtumassa nuoret hakeutuvat “kirjojen” pisteille ja tutustuvat rennon keskustelun ja kysymysten kautta erilaisiin ammatteihin.

Ehkä SINÄ voisit osallistua tapahtumaan kirjana ja tulla kertomaan omasta ammatistasi!? Lisää ammatinedustajia kaivataan aina! Ilmoita itsesi mukaan ammatin edustajaksi tai ota yhteyttä, kun janoat lisää tietoa tapahtumasta: lotta.ahmaoja@hel.fi / 040 1781345

Lämpimästi tervetuloa! 🙂