NUORILLE KOULUTUKSIA KONTULAN NUORISOTYÖYKSIKÖN ALUEELLA

Kontulan nuorisotyöyksikölle on myönnetty 10 000 euroa nuorten koulutuksiin ja työelämätaitojen parantamiseen. Tämä on täysin alueen nuorten ansiota, jotka kävivät läpi pitkän Ruuti-budjetti prosessin näiden varojen saamiseksi. Nuorten toiveesta alueella järjestetään kevään aikana kaksi hygieniapassikoulutusta, alkusammutuskoulutus ja EA1 -koulutus, ja näiden koulutusten lisäksi nuorilla on mahdollisuus myös hakea raha-apua anniskelupassin suorittamiseen. Koulutusten järjestäminen jatkuu myös syksyllä. Tästä tulee lisätietoa myöhemmin.

Alueen nuorisotalojen nettisivuille tullaan siis keräämään erinäisiä kursseja (korttikoulutuksia), joihin voit hakea suoraan meidän kautta tai rahaa koulutuksen kustannuksia varten. Osa koulutuksista (hygieniapassi, alkusammutus, EA1) järjestetään siis meidän toimipisteissämme, mutta esimerkiksi anniskelupassin suorittamiseen voit hakea meiltä rahaa kurssin maksua varten.

HUOMIOITHAN kuitenkin, että tämä mahdollisuus on tarkoitettu vain alueella asuville (Mellunmäki, Fallpakka, Vesala, Kontula, Kivikko, Kurkimäki)
tai alueella koulua käyville 14-17 (19) -vuotiaille nuorille.

Koulutuksiin haetaan erillisellä lomakkeella. Muistathan perustella, minkä takia haluat koulutukseen/tarvitset koulutusta! 🙂 Hae koulutuksiin (linkin takaa löytyy kaikki koulutukset sekä linkki hakulomakkeeseen) –> http://luuppi.munstadi.fi/hae-koulutuksiin/ Käsittelemme ensimmäisen kerran hakemuksia tiistaina 5.3 (1. hygieniapassikoulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä) ja vastaamme kaikille siihen mennessä hakeneille viimeistään keskiviikkona 6.3!

Alla on myös erilliset mainokset tulevista koulutuksista.