Info (also in english)

HUOMIO!!!
Sisäliikuntatiloissa pääkaupunkiseudun kaupungit EDELLYTTÄVÄT maanantaista 2. marraskuuta 2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä.
Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin urheilu- ja liikuntasuorituksen aikana.
Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.
Asiakkaat hankkivat kasvomaskinsa itse, ja maskin tulee olla puettuna saavuttaessa sisäliikuntatiloihin.
Maskia tulee käyttää aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa, katsomoissa ja muissa vastaavissa tiloissa.
Velvoite käyttää maskia sisäliikuntatiloissa koskee myös henkilöstöä ja tiloissa toimivia ulkopuolisia toiminnanharjoittajia.
Muista myös käsihygienia ja se että et saavu hallille jos sinulla on flunssan oireita.
Muistakaa myös turvavälit etenkin silloin kun maskia ei ole päässä. Hallilla neliöitä riittää, joten riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista.
Hallin toimistossa hengaaminen ei ole tämän ohjeistuksen aikana mahdollista.

Suomen suurin sisäskeittihalli Kontulassa

Kontulan nuorten toimintakeskus Luupin yhteydessä on Suomen suurin sisäskeittihalli. Tilaa on hulppeat  parisen tuhatta neliötä! Täällä skeittaajat voivat rauhassa harjoitella ja harrastaa. BMX -pyöräily sallittua Luupin Skeittihallilla ainoastaan  Bmx-yhdistysten vuoroilla. Scoottaus sallittua skeittihallilla ainoastaan tiistain Temppupotkulautailijat ry:n vuorolla klo 16.00-18.00.

Skeittihallissa suositellaan kypärän ja korvasuojien käyttöä.

Näin maksat lippusi

Skeittihalli on maksullinen. Voit ostaa hallilta lipun automaatista. Lippuautomaattiin käy vain 50 centin, 1 euron ja 2 euron kolikot sekä 5 euron, 10 euron ja 20 euron setelit. alle 20-vuotiaat  1 e/kerta yli 20-vuotiaat 3,5 e/kerta

Info in english

Finland’s largest indoor skatepark. The skatepark is about 2000m². Skateboarding and rollerblading only. BMX riders only on Tuesdays from 18.00-21.00 (starting from october) and Sundays 9.00-12.00. (starting from november).
Scootboarding only on Tuesdays 16.00-18.00.

We recommend using earplugs and a helmet while skating.

Entrance fee is 1€ for 20 years and under. 3,50€ over 20 years old. You can buy the ticket from the machine at the entrance. Cash only (0,50€, 1€ & 2€ coins, 5€, 10€ & 20€ notes).

Contact

Phone: 09-3108 9149

Address: Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

Entrance is about 100 meters from the Kontula metro station.

Email regarding the skatepark: tuomas.nyyssonen@hel.fi